Families

familie-groepsfoto foto
receptie foto
familie-diner foto

Tijd om even goed bij te praten

Misschien hebben u en uw familie iets te vieren. Of misschien woont u allemaal ver uit elkaar en vindt u het tijd om weer eens samen te komen en gezellig bij te praten. Of misschien is het traditie om met uw hele familie jaarlijks eropuit te gaan.

Wat voor reden u ook heeft, voor een familieweekend zit u goed in Groepshotel de Schouwsche Boer.

Gezelligheid en gastvrijheid

Families met minimaal 15 personen kunnen samen genieten, activiteiten ondernemen en overnachten bij de Schouwsche Boer. Ieder gezin heeft een eigen kamer, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met z'n allen op een slaapzaal te overnachten.

U kunt gebruik maken van de keuken, de gemeenschappelijke ruimte om te eten, film te kijken of spelletjes te doen en natuurlijk kunt u met een kop koffie of een goed glas wijn gezellig bijkletsen op het terras.

Genoeg te zien en te beleven

Ook in de omgeving is genoeg te zien en te beleven. Loop met z'n allen de duinen over voor een gezellige stranddag. Doe speurtochten in het bos. Of rijdt naar de Deltawerken en Neeltje Jans en ontdek alles over het oer-Nederlandse gevecht tegen het water.

En natuurlijk kunt u in de Zeeuwse steden Middelburg of Zierikzee een dag shoppen of genieten op één van de vele terrasjes!

Terug naar index