Scholen en verenigingen

lunchende-kinderen foto
stapelbed foto
kinderen-diner foto
kinderen-balspel foto

Een onvergetelijke kampweek

Zomerkamp, een schoolkamp of een week weg met de sportvereniging of scouting. Wie heeft er geen goede herinneringen aan?
Groepshotel de Schouwsche Boer is een perfecte locatie voor verenigingen of scholen die een gezellig kamp willen organiseren.

Ideale accommodatie

In de grotere slaapkamers kunnen twaalf tot veertien kinderen in stapelbedden overnachten. Gniffelend en giebelend vallen ze in slaap na een dag vol avontuur.

Voor de begeleiding zijn aparte slaapkamers, variërend van één tot vijf personen per kamer beschikbaar, maar natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de kinderen in kleinere slaapkamers onder te brengen.
U heeft de beschikking tot een eigen keuken, waar u zelf de maaltijden kunt bereiden of dit door ons kunt laten verzorgen.

In de gemeenschappelijke recreatieruimte kan de hele groep gezamenlijk eten, maar u kunt ook gezellige avonden organiseren of met z'n allen kijken naar een film.

Op zonnige dagen is het terras de ideale plek om te eten en activiteiten te organiseren en met de aanwezige barbecue wordt de slotavond een echt feest!

Eén groot avontuur

De omgeving van de Schouwsche Boer leent zich uitstekend voor sportieve activiteiten of (avond)speurtochten en een bezoek aan de Delta Werken geeft het kamp een educatief tintje.

Kortom: een kamp in Zeeland is gegarandeerd een week vol avontuur!

Terug naar index