Omgeving

Veelzijdig Zeeland

Bij Zeeland denkt u waarschijnlijk direct aan duinen, zee en strand. En dat klopt, want Groepshotel de Schouwsche Boer ligt op een steenworp afstand van het strand. Maar het zal u verbazen dat het hotel, ondanks dat het zo dicht bij de kust ligt, is omringd door berken en platanen. Het bos en het strand maken deze locatie niet alleen veelzijdig, maar ook een uitstekende uitvalsbasis voor uw zelfgeorganiseerde activiteiten in de omgeving.

Een speurtocht of nachtwandeling wordt hier gegarandeerd een spannende tocht door de natuur. Of verken de omgeving met z'n allen op de fiets. Jong en oud, sportief of natuurliefhebbers: voor elke groep heeft deze omgeving genoeg te bieden.

Cultuursnuiven

Ook cultuurliefhebbers zijn in Schouwen-Duiveland aan het juiste adres. Bovenaan de lijst van mogelijkheden staat natuurlijk Neeltje Jans.

Het gevecht tegen het water is karakteristiek voor ons land en daarom is een bezoek aan de Deltawerken niet alleen interessant voor ouderen, maar past het als educatief uitstapje ook prima in het programma tijdens een schoolkamp.
Ook een aanrader is het watersnoodramp museum te Ouwerkerk, waar je kan zien en leren waarom de delta werken zijn aangelegd.

Ook en bezoek aan Zierikzee waar de mosselschepen te zien zijn in de mooie haven van het stadje.

Leef je uit

Een ander alternatief is een sportieve middag in de natuur. Verschillende organisaties in de omgeving kunnen voor u zo'n middag organiseren.
Denk eens aan een beachzeskamp, mountainbiketocht, vliegeren, boogschieten, klimmen of - voor de echte waaghalzen - abseilen.

Voor watersportliefhebbers is het Grevelingenmeer of de Brouwersdam een waar paradijs.

Voor iedereen iets te beleven

Andere alternatieven zijn een dagje naar steden als Veere, Zierikzee of Middelburg. Een wandeling met de boswachter door het grootste bos van Zeeland: Boswachterij Westenschouwen.
Of fiets het eiland rond en bezoek De Plompe Toren met een schitterend uitzicht over de Oosterschelde.

Kortom: de mogelijkheden zijn ontelbaar.

Wilt u meer informatie over activiteiten in de omgeving?
Laat het ons weten. Wij helpen u graag verder!
Of kijk op onze site bij Acties en arrangementen.